Op zoek naar innovatief en duurzaam design? Ga voor Gispen

Tegenwoordig is het hebben van goede kantoormeubelen belangrijk. Je wilt natuurlijk niet na een lange dag weer met rugklachten naar huis gaan. Ook zorgen goede kantoormeubelen voor een effectieve werkhouding en zorgen ze ervoor dat iedereen kan bijdragen aan een productieve dag. Daarom is het belangrijk om te gaan kijken naar meubels die perfect passen binnen jouw persoonlijke wensen. In deze blog lees je meer over een grote speler in kantoormeubelen, Gispen.

Geschiedenis van Gispen
Gispen is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van meubels en interieurartikelen. Het bedrijf werd opgericht door Willem Hendrik Gispen in 1916 en heeft sindsdien een lange geschiedenis van innovatief design. Gispen staat bekend om zijn moderne en functionele ontwerpen en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse ontwerpwereld.

Assortiment
Het assortiment van Gispen bestaat uit een uitgebreide selectie meubels, waaronder stoelen, tafels, lampen, kapstokken en banken. Bovendien heeft het bedrijf een exclusieve collectie van eigentijdse designmeubelen, waaronder enkele ontworpen door gerenommeerde designers. Bij Outlet & Nieuw vind je deze artikelen, maar dan tegen outletprijzen. Gispen stoelen staan bekend om hun unieke design en ergonomische eigenschappen. Deze stoelen zijn een perfecte combinatie van stijl en comfort, waardoor ze zeer geliefd zijn in zowel zakelijke als particuliere omgevingen.

Waarom kiezen voor Gispen?
Waarom zou je voor Gispen kiezen als het gaat om het inrichten van jouw werkruimte? Hier zijn enkele overtuigende redenen die Gispen tot een uitstekende keuze maken:

1. Traditie van Innovatie:
Gispen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1916. Gedurende al die jaren heeft het merk constant geïnnoveerd en de grenzen van kantoormeubilair verlegd. Gispen staat bekend om het creëren van tijdloze ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

2. Ergonomie en Comfort:
Bij Gispen begrijpen ze het belang van ergonomie voor een gezonde werkhouding. De meubelstukken van Gispen zijn ontworpen met oog voor comfort, zodat jij en je team kunnen genieten van een ergonomisch verantwoorde werkplek.

3. Duurzaamheid in Actie:
Gispen neemt zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu serieus. Het merk investeert in duurzame productiemethoden en materialen, wat resulteert in kantoormeubilair dat niet alleen lang meegaat, maar ook vriendelijk is voor onze planeet.

4. Maatwerk en Flexibiliteit:
Elk kantoor is uniek, en bij Gispen begrijpen ze dat maar al te goed. Het merk biedt maatwerkoplossingen en flexibele configuraties, zodat je jouw werkruimte kunt aanpassen aan de specifieke behoeften en indeling van jouw bedrijf.

Een gispen stoel aanschaffen tegen een outletprijs?
Bezoek onze showroom aan de Neherkade 3100. Wij hebben een ruim aanbod aan Gispen bureaustoelen en vergaderstoelen. Je kunt ook terecht op de Gispen pagina om online een kijkje te nemen!