Wie goed zit, werkt beter

In de snel veranderende wereld van vandaag begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk het is om een comfortabele, functionele en inspirerende werkplek te hebben. Of je nu een gedreven ondernemer bent die op zoek is naar meubels voor een bloeiend bedrijf, een freelancer die een thuiskantoor wil inrichten of een manager die de productiviteit op de werkvloer wil optimaliseren – we hebben allemaal behoefte aan een omgeving die onze creativiteit stimuleert, onze efficiëntie verhoogt en ons welzijn bevordert. Daarom zijn de kantoormeubelen van Ahrend de perfecte mogelijkheid!

Ahrend
Ahrend, een toonaangevend merk op het gebied van kantoormeubilair, staat synoniem voor vakmanschap, duurzaamheid en innovatie. Al meer dan honderd jaar biedt Ahrend hoogwaardige oplossingen voor werkplekinrichting, waarbij functionaliteit en esthetiek perfect samenkomen. Of je nu op zoek bent naar minimalistische bureaus, ergonomische stoelen of slimme opbergsystemen, Ahrend biedt oplossingen die zich aanpassen aan de behoeften van moderne professionals. Bij Outlet En Nieuw zijn we trots om Ahrend kantoormeubelen aan te bieden, en we nodigen je uit om de wereld van Ahrend te ontdekken. Neem hiervoor een kijkje op onze Ahrend pagina!

Ahrend 2020: best uit de test
De Ahrend 2020 bureaustoel is de meest innovatieve en geavanceerde bureaustoel in ons assortiment. Het is de ideale stoel voor “Het Nieuwe Werken”, omdat het voldoet aan zowel ergonomische als ecologische normen. De naam 20/20 is afgeleid van de optometrie, waar het wordt gebruikt om een perfecte score aan te geven bij oogmetingen. Dit betekent dat je op een afstand van 20 voet (ruim 6 meter) lettertekens en zinnen foutloos kunt lezen. Ontwerper Paul Brooks heeft bij het ontwerp van de stoel als doel gehad om de bureaustoel van de toekomst te creëren. Dit heeft geleid tot een stoel met strakke lijnen, een transparant ontwerp en een zeer complete functionaliteit die ver boven de NPR 1813 norm uitstijgt. De technologie achter de stoel is volledig onzichtbaar geïntegreerd, maar de stoel is toch intuïtief te bedienen. De Ahrend 2020 voldoet dan ook uitstekend aan zowel de Nederlandse als Europese normeringen voor bureaustoelen.

Kies voor een refurbished Ahrend bureaustoel bij Outlet & Nieuw!
Een refurbished Ahrend bureaustoel is doorgaans veel voordeliger dan een nieuwe stoel. Daarnaast biedt het ook aanzienlijk meer gemak in vergelijking met een gebruikte bureaustoel, aangezien een refurbished stoel opnieuw gestoffeerd, gepoedercoat of gerepareerd wordt.
De duurzame Ahrend bureaustoelen zijn voorzien van verstelbare functies en zijn afgestemd op de persoonlijke zitvoorkeur van iedereen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor ultiem comfort en bevordert een goede lichaamshouding. Daarnaast garanderen onze strenge kwaliteitsnormen een langdurig gebruik van onze bureaustoelen.