Vergader tafels

Bij Outlet & Nieuw hebben wij vergadertafels op voorraad in verschillende maten, vormen en materialen, zodat je de perfecte tafel kunt kiezen die past bij jouw ruimte en interieur. Ga je liever voor een rechthoekige vergadertafel voor formele vergaderingen of een ronde tafel voor informele discussies? Wij hebben opties voor elke stijl en functionaliteit. Zo zul je altijd wel een vergadertafel scoren die perfect past binnen jouw bedrijf. 

Welkom bij onze uitgebreide collectie vergadertafels, waar functionaliteit en stijl samenkomen voor elke vergaderomgeving. 

Ontdek onze ronde vergadertafels, perfect voor een gelijkwaardige interactie tussen alle deelnemers. Deze tafels bevorderen een open en inclusieve sfeer, ideaal voor brainstormsessies en teamvergaderingen waarbij samenwerking centraal staat. Met verschillende afmetingen en materialen vind je gegarandeerd een tafel die past bij jouw ruimte en behoeften.

 

Voor grotere vergaderingen bieden onze grote vergadertafels voldoende ruimte voor al je collega’s of zakenpartners. Deze tafels zijn ideaal voor formele bijeenkomsten, presentaties of conferenties, waarbij comfort en functionaliteit essentieel zijn. Kies uit diverse designs en afwerkingen om een indrukwekkende en professionele vergaderruimte te creëren.

 

Op zoek naar een vergadertafel die een statement maakt? Ontdek onze hoge vergadertafels, die een moderne en dynamische uitstraling geven aan elke ruimte. Perfect voor informele vergaderingen, staande besprekingen of creatieve sessies. Met hun eigentijdse ontwerp en duurzame constructie zijn deze tafels een aanwinst voor elke moderne werkplek.

 

Of je nu op zoek bent naar een ronde, grote of hoge vergadertafel, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw vergaderbehoeften. Ontdek ons assortiment en creëer een inspirerende en productieve vergaderomgeving.

Relevante producten

172,00 excl. btw