Home • Merken

Onze Merken

In onze showroom vind je meer dan 50 verschillende a-merken

Ahrend

Met meer dan 120 jaar ervaring biedt Ahrend hoogwaardige kantoormeubelen aan bedrijven over de hele wereld. De missie is om werkomgevingen te creëren die de productiviteit, het welzijn en de samenwerking van mensen te bevordert.

Bekijken

Gispen

Gispen is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige kantoorinrichting en meubilair. Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche, biedt Gispen innovatieve en duurzame oplossingen voor kantoren, scholen, zorginstellingen en openbare ruimtes.

Bekijken

Vitra

Vitra is een Zwitsers designbedrijf dat zich richt op het creëren van innovatieve en functionele interieurproducten. Sinds de oprichting in 1950 heeft Vitra samengewerkt met bekende ontwerpers en architecten om meubels en accessoires te ontwikkelen die zowel esthetisch aantrekkelijk als van hoge kwaliteit zijn.

Bekijken

Haworth

De focus ligt bij Haworth op het creëren van innovatieve en duurzame oplossingen die tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van de moderne werkplek. Haworth combineert geavanceerde technologieën, ergonomisch design en milieubewuste materialen om hoogwaardige meubels te produceren die zowel functioneel als stijlvol zijn.

Bekijken

Schaffenburg

OSchaffenburg biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder kantoorinrichting, magazijninrichting, ergonomische oplossingen en projectmanagement. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te voorzien van innovatieve en duurzame oplossingen die tegemoetkomen aan hun specifieke behoeften en budget.

Bekijken

De Vorm

De Vorm is een modern en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van duurzaam en designgericht meubilair. Met een team van ervaren ontwerpers, engineers en vakmensen streven zij ernaar om unieke en functionele oplossingen te bieden voor zowel professionele als particuliere omgevingen.

Bekijken

Dauphin

Dauphin’s collectie omvat een breed scala aan stoelen, tafels, kasten en accessoires die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zij combineren Duitse technologie en vakmanschap met innovatieve ontwerpen om meubels te creëren die niet alleen duurzaam en ergonomisch verantwoord zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Bekijken

HÅG

HÅG is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ergonomische stoelen en meubilair voor de werkomgeving. De collectie stoelen is ontworpen met aandacht voor zitcomfort, bewegingsvrijheid en individuele aanpasbaarheid.

Bekijken

Liever de showroom bezoeken?

Kom langs op de Neherkade 3100 in Den Haag!

decorative

 Meer dan 1000 bureaustoelen op voorraad!