Gispen bureau stoelen

Zeg je duurzaam design? Dan zeg je Gispen!

Gispen bureau stoelen behoren tot de bekendste en meest geliefde bureaustoelen ter wereld. Het Nederlandse merk Gispen staat al sinds 1916 bekend om zijn kwalitatieve, ergonomische en stijlvolle meubels. Gispen stoelen en bureaustoelen zijn zeer populair vanwege hun comfort, duurzaamheid en tijdloos design.

Een populair model bureaustoel is de Gispen Zinn. Deze bureaustoel is ontworpen in samenwerking met ontwerpbureau Justus Kolberg en combineert functionaliteit met een eigentijds design. De Gispen Zinn is ergonomisch ontworpen en biedt goede ondersteuning voor het lichaam tijdens het werken. Een ergonomische bureaustoel beweegt mee met je lichaam en biedt ondersteuning waar nodig. Hierdoor wordt je lichaam minder belast, voorkom je gezondheidsproblemen en blijf je de hele dag geconcentreerd en energiek.

Gispen hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Gispen bureaustoelen worden daarom geproduceerd met oog voor het milieu en worden materialen zorgvuldig geselecteerd. 

Zelf een Gispen stoel in huis halen?
Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in de winkel op de Neherkade 3100 in Den Haag. Onze specialisten helpen je graag verder.

Relevante producten

339,00369,00 excl. btw
512,00 excl. btw
522,00 excl. btw